MILEY CYRUS

 
Hallå på er! Efter en sjukt stressig men rolig fredag har vi lagt oss ner i hotellrummet för att ta det lugnt innan utcheckning. Har haft en sådan jävla bra dag i Stockholm så det inte är klokt!
 
Vi började dagen igår med att åka en 7-timmarsbuss till Stockholm. När vi kom fram runt tre fick vi stressa runt i Stockholm för att hinna hotellet och snabbt som fasen göra oss i ordning innan konserten. Vi var så stressade så vi fick beställa in roomservice och samtidigt göra oss i ordning (Jag lockade Emilias hår samtidigt som hon åt t.ex, haha!). 
 
Sedan gick vi ner till kön (vårat hotell ligger vägg i vägg med Globen) och träffade Matilda från min klass och hennes syrra som vi ställde oss med. 50 min senare var vi äntligen inne och fick vänta lite längre där inne innan showen drog igång och FY FAN VAD BRA DET VAR. Vi var i helt extas när vi kom ut, helt otrolig är hon. Man kan verkligen säga att det inte var en tråkig sekund under hela konserten..
 
Vi gick upp tidigt imorse för att äta frukost med utsikt över Globens insida som man såg in i från fönstret. Nu ska vi ta det lugnt här en stund innan vi ska checka ut och dra oss mot centralen. 7 timmar till i en buss står på schemat idag innan jag åker kommer hem och får sällskap av Jacob. En bra dag och helg! Kramar.

RSS 2.0