Vem är jag

Hallå på er! Efter ca världens sämsta uppdatering kände jag att det kanske var dags att slänga in några ord, så vad har då hänt nu under den senaste månaden?

Jag har varit sjuk, jobbat, druckit öl, firat Amanda och Itai som fyllt 20, haft en jobbig period med både lite smärta i hjärta och kropp, jobbat ännu mer och annan småskit som är för obetydliga för att komma ihåg. 


MEN en väldigt stor sak har hänt bara de senaste fyra dagarna, jag har nämligen fått lägenhet! Inte nog med det heller, utan med Amanda och Itai. Så 23 juni går flyttlasset till Bagaregården och Göteborg och det kunde inte vara mer välbehövligt. Är så HIMLA trött på allt som har med denna by att göra samt mitt liv just nu, så en flytt nu med mina två bästa vänner är nog verkligen precis vad jag behöver efter två riktigt jobbiga månader. Så räkna inte med den bästa uppdateringen närmsta månaden då flytt, midsommar, håkan och bråvalla ska hinnas med på några veckor, men den som väntar på något gott väntar aldrig för längre.

Det var allt för denna gång, KRAM
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0